Logo

Team Albrecht

Slægtssider for Albrecht Family

Databasen er på 44.900 personer, der har desværre indsneget sig nogle fejl som vi efterhånden har rettet, adgang til Winfamiliy databasen får du via dette link:

Albrecht Familiens Database i Win Family.

Databasen i Legacy 9.0 får du adgang til via dette link:

Albrecht Familiens Database i Legacy 9.0

Vi har mange udskrifter af bøger og andre databaser, her er de lagt op i pdf format til download.

Historie fra Dragør

Hent store Udskrifter

På denne side er der store udskrifter fra familien i pdf format.

Læs Mere...

 

Udskrifter i pdf for Albrecht og Schou

Udskrift Jan Edvard Birkedal Albrecht-21.12.2020

Udskrift Inge Merete Albrecht (Schou)-13.02.2020

Gader og Sogne i København pdf

Albrecht Slægten er fra min Mors side og stammer fra Tyskland, Dragørslægt som jeg også tilhører er fra min Farmor (Schwartz), Birkedal familien stammer fra det Sydlige Sjælland (Ringsted og Valsølille), Albrecht familien har slægtsaner udi i Knakkergaard (Thisted), Brandt familien er fra Hjørring. Dertil er Inges familieslægt Schou fra Vestsjælland, Samsø og Skanderborg

Albrecht Slægten kan føres tilbage til 1800 tallet, desværre mangler en del information fra Königsberg omkring min oldefar Johan, det er under Russisk herredømme i dag og det er så godt som umuligt at få oplysninger derfra. Schwartz slægten fra Dragør er det straks lettere at få styr på og her kan familien føres tilbage til 1400-1500 tallet, takket være Dragør Lokalarkiv

Efterlysninger

Vi mangler oplysninger om Brandt familien i Hjørring, Aalborg. Vi har fundet Johanne Marie Charlotte Brandts ægteskab med Anton Vilhelm Hjermind og deres børn - har du yderligere oplysninger vil vi gerne have dem. Vi leder efter oplysninger om Cordtsen/Kordtsen familien fra Randers, Aarhus. Oplysninger om Schou Familien i Viborg, Samsø og VestSjælland. Vi vil meget gerne have flere oplysninger om Knakkergaard familien i Skyum. Findes der billeder af Knakkergaarden? Også Knakkergaard familien i Randers området. Har du oplysninger så kontakt os.

Kilder

Stor tak til Krister Schmidt, tak til Dragør Lokalarkiv, tak til Jens Kaarill, tak til Ringsted Lokalarkiv. Vi fik hjælp til at finde oplysninger om: Dignes Sørensen. Tak til Pia. En stor tak til Torben Annesen for oplysninger om Dybdahl og Knakkergaard. Tak til Bo Lyhne. Tak til Tove Vang Larsen for oplysninger, tak til Lene Poulsen. Men også en kæmpe tak til de personer der har lagt mange timer i de GedCom filer jeg har modtaget. Tak til Knud Schou Poulsen for hjælp til Schou familien. Uden disse oplysninger ville databasen ikke være mulig.

.